avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... infiintare societate
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

infiintare societate

Buna ziua,

va rog sa imi oferiti mai multe informatii referitoare la programul guvernamental de a oferi pana la 10.000 euro pentru societati noi infiintate de persoane pana in 35 de ani. Daca trebuie de la inceput sa declar la reg comertului ca vreau sa accesez acest program sau pot sa infiintez societatea si ulterior sa depun actele etc.
Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 15:42, 5 Septembrie 2011
normal ar fi sa infiintati firma si apoi sa cereti banii pentru....ce afacere doriti sa faceti
nu puteti merge sa cereti 10.000 euro ca poate o sa faceti o firma care o sa faca....
nu vi se pare corect?

succes
pentru lamuriri puteti sa intrati pe site-ul AIPIMM unde gasiti ghidul solicitantului pentru acest program si toate detaliile dorite
succes
E clar ce trebuie sa le informati ce vrei aceste fonduri, intre altele, pentru ca societatea va fi una cu tot altceva decat o srl normala, va fi o SRL-D, debutant, ce are niste restrictiile, intre ele, obiecte sociale limitate, etc., si este scutite de plata a taxelor inregistrarii, la infiintari. Doar dupa acesta inregistrare, si dupa comunicare la AIPPIMM agentia teritoriala (OTIMMC)a dv. puteti sa intocmesc un plan de afaceri, si probabil sa asteptati la urmatoara sesiune, pentru ce bugetul este deja epuizat. La adresa aceasta puteti sa va informati: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene HalatiuMaria HalatiuMaria Buna ziua.As vrea sa infiintez o firma proprie si nu stiu procedurile prin care se pot primi fonduri europene nerambursabile.Ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)
Srl-d  am o firma infiintata acum aprox. 5 ani, care are activitatea suspendata si pe care nu am avut activitate in realitate, dar probabil 2-3 luni la inceput, pana ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)