avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren fotbal la 20 metri de casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren fotbal la 20 metri de casa

buna ziua,
langa casa mea la nici 20 de metri s-a nivelat terenul pentru un teren de fotbal. terenul e proprietate privata, intr-adevar, intravilan, singurul vecin sunt eu. nu stiu sa fie autorizatii pentru acest fel de activitate, totusi, as dori sa intreb daca nu cumva e nevoie si de acordul meu pentru asa ceva? sau e destul o hartie de la primarie, pe care o poate obtine usor, fiind prieten cu primarul? ce as putea sa fac in aceasta situatie? multumesc pentru orice sfat.
Cel mai recent răspuns: F-X1 , utilizator 16:48, 24 August 2011
daca el isi face teren de fotbal, tu deschide un bar si ai clientii asigurati. Revenind la oile noastre, fa o petitie la Primarie si vezi daca intradevar se demareaza un astfel de proiect. In mod normal are nevoie de PUZ - pentru a reglementa din punct de vedere urbanistic acel teren, apoi certificat de urbanism, iar in final autorizatie de constructie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntocmire puz s0r1n s0r1n pentru intocmirea unui PUZ este obligatori o suprafata de minim 10000 metrii. Este obligatoriu ca cei 10000 metrii sa fie lipiti sau pot sa fie si anumite ... (vezi toată discuția)
Primaria obliga proprietarii sa realizeze imposibilul!!! Andrei Adam Andrei Adam Ce poti face cand primaria iti impune ca sa poti construi o casa sa faci un PUZ pe o zona de mai multe hectare, in care se afla zeci de proprietari, cu ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se elibereaza cu? Daria-Alexandra Daria-Alexandra Buna ziua In 2014 am cumparat un teren intravilan in Remetea Mare, Timis, pt a construi o casa. Pentru eliberarea Certificatului de Urbanism, Primaria a ... (vezi toată discuția)