buna, am savarsit infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice (O.U.G nr. 195/2002), si am primit urmatoarea sentinta: Condamnă inculpatul la 8 luni închisoare, cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei.
Cele 8 luni expira in 12-decembrie-2011, as dori sa stiu cand mi se sterge din cazier si in ce conditii.
Va multumesc!
Doresc sa stiu daca o reabilitare a fost facuta juridic si la termen, de ce in Cazierul Judiciar mai apare o masura de preventie? Eu stiu faptul ca masurile preventive nu au ce cauta in Cazierul Judiciar !! Aceste masuri uneori avand urmari GRAVE. :hammer:
Masura de preventive dateaza din 02 / 03 / 1990, pana in ziua de azi !? :O :-/
Ce se poate face in acest scop? Cand toate caile au fost parcurse, Justitia da din umeri ca, Politia trebuie sa radieze aceasta problema, iar Politia raspunde ca, Justitia trebuie sa radieze aceasta problema.
Intrebarea este: cine pe cine radiaza din Cazierul Juridic, si de ce nu s-a facut pana in prezent. :-/ :oops:
In cazierul pe care il scoateti de la politie nu apare masura preventiva.
Apare doar in fisa operativa la care au acces doar organelele de stat abilitate.
Cu parere de rau:confused: va instiintez ca exista cazuri de exceptie ceea ce eu nu am mai intalnit. Exista cazierul cu afirmatiile facute de mine in articolul anterior, in fapt inculpatul a fost condamnat prin SP nr.1024/24.10.1990 din dosarul 6332/90, a judecatoriei Oradea, in baza art.20-208 alin.1-209 lit.a,c si g, C.pen., sa dispus iternarea inculpatului intr-un spital. De la data executarii si pana in perioada prescriptiei prevazute de lege spune ca:
- art. 121 si art. 122 alin. (1) lit. d) C.pen. si al art. 124 C. pen., privind prescriptia, potrivit art. 122 alin. (1) lit. d) C. pen., potrivit art., 124 C.pen., art.121 C.pen., art.122 alin (1) lit. d) C.pen., si corborat cu art. 135 C. pen., vezi legea.......netinandu-se cont nici in ziua de azi.
Instanta admite cererea de reabilitare de drept si juridica, a faptuitorului politia refuzand categoric ca nu este de competenta Politiei ci de competenta instantei care a judecat cauza.:-/
Daca doriti pot anexa o copie a cazierului pe viitor.:stunned:
Cu multa stima stimabile domn CLAUDIU LASCOSCHI.:rolleyes: