avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

DACA AM FACUT CURS RESURSE DAR LUCREZ LA UN CABINET TREBUIE SA ANUNT ITM DESPRE FIRMELE LA CARE TIN REVISAL?
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 13:10, 22 August 2011
Ordinul 1918/2011 a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 587 din 19 august 2011.
Angajatorii pot contracta serviciul de completare si transmitere a registrului prin incheierea de contracte de prestari servicii cu prestatori inregistrati la inspectoratele teritoriale de munca.

In vederea inregistrarii prestatorilor de servicii la ITM, angajatorii au obligatia de a informa in scris ITM-ul despre incheierea contractului cu prestatorul cu care a contractat serviciul de completare si transmitere a registrului. Informarea ITM-ului se va efectua in termen de 3 zile lucratoare de la data incheierii contractului de prestari servicii.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura externalizãrii serviciilor de resurse umane Olivia E Olivia E Buna ziua, As dori sa stiu cum trebuie procedat in situatia in care externalizezi partea de resurse umane dintr-o firma. 1.Se face un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Persoana imputernicita ptr transmitere revisal Ella_Gabriela Ella_Gabriela Buna ziua, Va rog spuneti-mi daca pot nominaliza sa transmita Revisal(Registrul de Evidenta a Salariatilor), prin decizie bineinteles, orice salariat cu ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii valentinaanghel valentinaanghel Cum se poate inregistra un cabinet expert contabil la ITM in vederea completarii si transmiterii REVISAL? Multumesc! (vezi toată discuția)