avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... are rost sa ma duc la politie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

are rost sa ma duc la politie?

Buna ziua!
mi se fura din gradina zilnic (porumb,ardei, rosii,etc). Ba mai mult ostentativ sau din intamplare gasesc pe jos un ardei, o rosie, etc. Banuiesc pe cineva, care de fapt sta in aceeasi curte cu mine, dar care nu are niciun drept asupra pamantului, unde am eu aceste produse. Are rost sa depun o plangere la politie? Ce i se poate intampla acestui domn? Eu nu il pot urmari fiindca peste noapte nu ma aflu acolo.
Eu zic, ca are rost!

Ceea ce spuneti dvs. constituie infractiunea de furt si se pedepseste de codul penal cu inchisoare.

Nu dvs. trebuie sa "il urmariti peste noapte" ! ... Politia, va sti cu siguranta, ce trebuie sa faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt intre soti vacarus catalin vacarus catalin buna ziua .as vrea sa imi explice si mie cineva daca stie.mam certat cu sotia intro noapte si dupa aia m-am dus sa dorm.cind m-am rezit de dimineata sa plec la ... (vezi toată discuția)
Furtul din necesitate ( foame) amaliamatei amaliamatei As dori sa stiu daca in romania exista vreo lege in vigoare in baza careia poti fura mancare fara sa fii pedepsit ( din stricta necesitate) si in cantitati ... (vezi toată discuția)
Furt+talharie calificata Delia 19 Delia 19 Buna ziua,fratele meu pe data de 22 noiembrie a fost prins cand fura motorina,a primit control judiciar pentru 60 de zile,in timpul controlului s-a intamplat o ... (vezi toată discuția)