avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... angajare in invatamant
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

angajare in invatamant

pot lucra in invatamant dupa programul de lucru dac sunt angajat la primarie pe situatii de urgenta fara a primi nici un spor de dispozitiv absolut nimic in afara de salariu
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 17:39, 22 August 2011
de la cat sunteti liber?
de la orele 16.00 iar programul la scoala este dupa amiaza ,orele pe care le pot suplini sunt de ed fizica si in general sunt asezte in orar undeva spre sfarsitul zilei
depinde, eu as zice sa nu mizati pe un asa orar.
alte impedimente, precum studiile in specialitate, banuiesc ca nu sunt, nu?
am efs-ul terminat ceea ce ma ajuta sa lucrez ca profesor calificat ,iar pe orar mizez 100%
Atunci vorbiti cu directorul si vedeti cate ore are disponibile. Daca e catedra intreaga sau jumatate de norma, trebuiau comunicate orele isj pentru suplinire/detasare.
Altfel nu aveti probleme.

Alte discuții în legătură

Doua contracte de munca? ana500 ana500 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie de invatamant. Ma poate lamuri cineva ce sa fac in urmatoarea situatie: am doua cadre didactice dintre care unul este ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de detaºare în interesul învãþãmântului dcaliman dcaliman Sunt titular în învăţământ la o şcoala aflata la 20 km de domiciliu, la şcoala din loc. de domiciliu sunt clase simultane, şi pe catedra in ... (vezi toată discuția)
Titularizarea la 2 scoli Corys Corys Buna-ziua!As dori sa va intreb va rog frumos in ce conditii si conform caror legi te poti titulariza la 2 scoli?!Situatia mea este urmatoarea.In anul 2001 am ... (vezi toată discuția)