avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Titularizarea la 2 scoli
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Titularizarea la 2 scoli

Buna-ziua!As dori sa va intreb va rog frumos in ce conditii si conform caror legi te poti titulariza la 2 scoli?!Situatia mea este urmatoarea.In anul 2001 am absolvit Colegiul Universitar de Institutori Caransebes din cadrul Univ de Vest din Timisoara,specializarea institutor-limba germana,an in care m-am si titularizat pe postul/catedra de limba germana de la o scoala generala ca profesor 2,ulterior fiind incadrati ca institutor 2.In anul 2008 am absolvit Facultatea de limbi si literaturi straine din cadrul Univ Spiru Haret, Ciclul 1,la distanta,datorita faptului ca am continuat studiile de la colegiu.In martie 2009 mi sa schimbat si titulatura pe catedra de limba germana,adica din institutor am devenit profesor titular pe catedra de limba germana in urma schimbarii nivelului de studii.Datorita scaderii populatiei scolare pentru anul scolar 2007-2008 catedra sa redus cu 6 ore.Din acel an si pana in prezent mi-am completat catedra cu ore la alta scoala din acelasi oras.Intrebarea mea este daca ma pot titulariza si la scoala unde am orele in completare,deoarece eu depun dosar in fiecare an pentru orele necesare si mentionez ca tot timpul imi completez la aceeasi scoala,iar directorii si alti colegi ma intreaba dar de ce nu ma titularizez la cele 2 scoli?pentru ca o alta colega dar cu vechime mai mare si de alta specialitate,care a ramas fara ore destule sa titularizat si la scoala unde si-a completat norma.Si as mai vrea s astiu daca se poate completa norma cu ore la o alta specialitate de pe diploma,fara a mai depune dosar an de an si cat timp ar fi valabile ?Pentru ca in anul scolar 2011-2012 voi avea 14 ore dar mai sunt 4 ore de engleza in plus in scoala si as putea sa le iau eu fara a depune dosar pentru completare?deoarece in aceeasi situatie este o colega din aceeasi scoala de limba franceza care va lua 4 ore de romana in completare fara a depune dosar.Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns deoarece se va apropia perioada de depunere a dosarelor de completare a norme didactice si as vrea sa stiu ce se poate face,deoarece m-am saturat sa merg in fiecare an cu dosar cand defapt primesc aceleasi ore la ceeasi scoala,avand continuitate iar altii se mira de ce nu ma titularizez si la cealalta scoala.Va multumesc frumos si va doresc toate cele bune.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 16:45, 28 Februarie 2011

INSTRUCTIUNI Nr. 3 din 17 februarie 2011 pentru punerea în aplicare a art. 253 din Legea educatiei nationale nr. 1/2011
ACT EMIS DE: MINISTERUL EDUCATIEI, CERCETARII, TINERETULUI SI SPORTULUI
ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL NR. 126 din 18 februarie 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare studii invatator airam_2108 airam_2108 Buna ziua Sunt invatatoare in Brasov la un liceul cu predare in limba germana. As dori daca se poate sa ma lamuriti cu o problema si anume: Am finalizat ... (vezi toată discuția)
Exista o rezolvare? nistor maya nistor maya sunt institutor,am terminat colegiul de inst. Petre Andrei Iasi , am obtinut gradul definitiv in inv. in anul 2006,la educatoare,atat in anul scolar ... (vezi toată discuția)
Post conform studiilor Mia12 Mia12 Am absolvit Liceul pedagogic, Facultatea de Drept si am facut un curs de perfectionare de 112 ore pentru invatamantul special. Pot sa fiu incadrat ca profesor ... (vezi toată discuția)