avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte notar

:O:Oas vrea sa fac dezbatere de mostenire pe 2 ha extravilan in jud tulcea,aveti idee cat costa actele la notar?
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 18:37, 22 August 2011
Onorariul notarului se calculeaza conform grilelor de expertiza imobiliara facute pe Camerele Notarilor Publici. Ele sunt strict pt uzul notarilor.
Deschideti succesiunea la notarul unde defunctul a avut ultimul domiciliu si acesta va va calcula taxele. Daca defunctul a murit de mai bine de 2 ani veti plati impozit de 1% calculat la valoarea terenului conform expertizei amintite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul taxa succesiune manona_1511 manona_1511 Buna seara, am rugamintea daca poate cineva sa-mi spuna un pret pentru o succesiune(teren plus casa de locuit) Taxele pe care le am de la doi notari pe ... (vezi toată discuția)
Mostenire marin2013 marin2013 Buna ziua .Mama mea a decedat .Succesiunea,dupa parintii ei nu a fost facuta .Bunicu i-a lasat 1ha de pamant [ intravilan-extravilan] Decesu bunicului a fost ... (vezi toată discuția)
Cat costa actele de vanzare cumparare? lucialuca lucialuca Buna seara! Cat m-ar costa actele de vanzare cumparare pentru un apartament pe care il cumpar cu 55.000 euro? Actele costa diferit in functie de zona in care e ... (vezi toată discuția)