gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ContSters141818 
	    	Utilizator

ContSters141818 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 pepike	                   

Dupa bunica mea mostenitorii sunt eu si sora mea (tatal, singurul fiu al bunicii a decedat). Ultimul domiciuliu a bunicii era intr-un oras mic in judetul ... (vezi toată discuția)
	                    pepike	                   

Dupa bunica mea mostenitorii sunt eu si sora mea (tatal, singurul fiu al bunicii a decedat). Ultimul domiciuliu a bunicii era intr-un oras mic in judetul ... (vezi toată discuția)

irimok	                   

buna ziua,
pentru o persoana care a locuit si a decedat in Germania ( certif de deces eliberat de statul german) pentru a demara actiunea succesorala in ... (vezi toată discuția)
	                    irimok	                   

buna ziua,
pentru o persoana care a locuit si a decedat in Germania ( certif de deces eliberat de statul german) pentru a demara actiunea succesorala in ... (vezi toată discuția)

petersimi	                   

un cetatean german decedat de curind a lasat un testament dar a omis sa declare si imoilul din Romania pentru  care avea un certificat de mostenire.
Ce ... (vezi toată discuția)
	                    petersimi	                   

un cetatean german decedat de curind a lasat un testament dar a omis sa declare si imoilul din Romania pentru  care avea un certificat de mostenire.
Ce ... (vezi toată discuția)