avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE IN GERMANIA PENTRU APARTAMENT IN ROMANIA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE IN GERMANIA PENTRU APARTAMENT IN ROMANIA

Daca sora mea este stabilita in Germania poata sa deschida succesiune dupa bunic pentru apartamentul din Romania?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:24, 23 August 2011
Desigur, insa in Romania.
Cineva a facut din Spania la CEDO.
Daca acel cineva a ajuns la CEDO, a ajuns din alte motive, nu direct pt dezbaterea unei mosteniri.
Sora pt imputernici pe cineva in Romania sa-i reprezinte interesele
Succesiunea se dezbate la notarul din raza judecatoriei unde defunctul a avut ultimul domiciliu. Daca defunctul a murit in strainatate, pt bunurile imobile se dezbate la locul situarii imobilelor.
Da, indicutabil, succesiunea se va dezbate in Romania.
Cu CEDO sigur nu ati inteles despre ce este vorba...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune pepike pepike Dupa bunica mea mostenitorii sunt eu si sora mea (tatal, singurul fiu al bunicii a decedat). Ultimul domiciuliu a bunicii era intr-un oras mic in judetul ... (vezi toată discuția)
Acte succesiune deces germania irimok irimok buna ziua, pentru o persoana care a locuit si a decedat in Germania ( certif de deces eliberat de statul german) pentru a demara actiunea succesorala in ... (vezi toată discuția)
Mostenire in romania ca cetatean strain petersimi petersimi un cetatean german decedat de curind a lasat un testament dar a omis sa declare si imoilul din Romania pentru care avea un certificat de mostenire. Ce ... (vezi toată discuția)