la punctul D, scrie: date care au condus la stabilirea drepturilor de pensie ;1) varsta la data pensionarii - 55ani si 4 luni.
La punctul F, scrie : stagiul total de cotizare -36 de ani, 3 luni si 2 zile.
L a punctul G, scrie; puncte realizate: 1) NR. total puncte realizate 23,70278.
2) punctajul mediu anual: 0,78141.
La punctul H , valoarea punctului de [pensie: 732,80lei.
A avut 16 ani si 7 luni de grupa a doua , din care , stagiul aferent grupe / conditii de munca -4 ANI.
Nr. total puncte realizate 23,70278.
Nr. puncte realizate in sistemul public - conditii normale de munca 18,55305.
Nr. puncte corespunzatoare pensiei suplimentare- 2,21711.
Nr. puncte suplimentare pt. grupe / conditii de munca: 2,93262.
Informatiile care mi le ati dat pana acuma , au fost corecte. Va multumesc anticipat.
Totul s-ar parea ca este in regula.A avut salariul mic.Putin peste salariul minim.
V-am cerut acele amanunte pentru a verica,daca in cei 36 de ani de munca intra si perioada suplimentara la vechimea in munca.Adica acei 4 ani.Deasemenea am dorit sa aflu daca s-a acordat puncte suplimentar pentru grupa de munca.Inseamna ca si celelalte detalii pe care vi le-am dat,privind penalizarea sunt corecte.
Va multumesc frumos pt amabilitatea de a mi lamuri unele nelamuriri, e bine cand mai afli si o a doua opinie . Informatiile pe care mi le ati dat , au fost corecte ,adica a ajutat o pe mama mea sa se lamureasca mai bine. Multumesc inca o data.
buna ziua. as mai avea o intrebare legata de pensia anticipata; pe 10 iunie a depus dosarul pentru pensionare anticipata , pe 2 august a venit decizia cu suma de 495ron, iar pe 27 septembrie au venit si banii , adica 980ron . Numai de suma asta beneficiaza? Doar pensia pe 2 luni? Adica iulie si august? 20 zile din iunie,nu? Va multumesc anticipat.
Uitati-va pe decizia de pensionare, la litera "D. Plata drepturilor se va face incepand cu data de... " si vedeti cu ce data a inceput si apoi vedem daca este bine sau nu cum s-a procedat cu plata pensiei