avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda ARR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda ARR

Buna ziua,
As avea si eu o problema daca se poate sa ma ajutati.Am fost controlati in trafic de ARR si amendat cu suma in de 4000 ron doar pentru lipsa legitimatiei de serviciu a conducatorului auto,desi acesta avea la el contractul de munca in original. Intrebarea este as putea sa fac o contestatie la procesul verbal de sanctionare a contraventiei, in care sa cer numai un avertisment? daca da,imi puteti spune va rog ce lege sa invoc,care prevede ca pot sa cer doar avertizare pentru cazul meu?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:53, 23 August 2011
Nu exista cate o lege pt a anula greselile noastre. Studiati OU 34/12.04.2010 si cautati-va singur raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi arr tina.04 tina.04 Buna ziua. As vrea sa stiu si eu cum se acorda amenzile la ARR. Cat de grav poate fi daca am uitat sa declar la arr ca mi-am schimbat autoturismul. Acesta ... (vezi toată discuția)
Plângere contravenþionalã respinsã, probe în recurs Klara77 Klara77 Buna seara ! Am facut o plangere contraventionala , si la prima instanta am castigat , in sensul ca amenda s-a schimbat cu avertisment. Institutia care a ... (vezi toată discuția)
Amenda trusa de prim ajutor simion_adrian1982 simion_adrian1982 Buna ziua, In urma cu 2 saptamani am fost oprit de un agent de circulatie la ora 23 in localitatea unde locuieste tatal meu. Acesta mi-a cerut actele la ... (vezi toată discuția)