Buna ziua.
Am transferat datele din vechiul revisal in cel nou, doar pentru salariatii activi la 1 august 2011, la cei care au contractele suspendate am operat suspendarile, iar la salariu am trecut salariul actual....am gresit?
O alta problema: din 11 societati pentru care am actualizat revisalul, la una singura noua versiune nu-mi recunoaste utilizator/parola, in schimb versiunea veche le recunoaste....ce gresesc?
Buna ziua !
Intr-adevar ,in REVISAL-ul nou sunt preluati numai angajatii contractuali activi ( CIM , eventual cu CIM suspendat) ..
Avand in vedere ca nu e prima data cand ati efectuat operatiunile de actualizare a aplicatiei , reinstalati aplicatia si vedeti daca merge , daca nu solicitati ajutor la adresa de e-mail suportregistru@inspectiamuncii.ro .
Bafta !
Revisal hg 500/2011
gabyradu
Salutari!
Problema mea esta ca am obtinut de la ITM \"utilizator si parola\" pentru 4 societati dar nu ma pot autentifica dacat pe versiunea veche (XML), iar ... (vezi toată discuția)
Revisal
ContSters170028
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu noua versiune a revisal-ului:(.
Cum sterg un angajat din revisal, are CM incheiat din 2006 si mie imi apare ... (vezi toată discuția)