avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... statut evaluator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

statut evaluator

va rog sa imi spuneti si mie care este statul unui evaluator din cadrul ANEVAR ului.

poate fi considerat ca fiind functionar public in intelesul art. 147 Cod penal, respectiv : "Art. 147 - Functionar public si functionar

Prin functionar public se întelege orice persoana care exercita permanent sau temporar, cu orice titlu, indiferent cum a fost investita, o însarcinare de orice natura, retribuita sau nu, în serviciul unei unitati dintre cele la care se refera art. 145.

Prin functionar se întelege persoana mentionata în alin. 1, precum si orice salariat care exercita o însarcinare în serviciul unei alte persoane juridice decât cele prevazute în acel alineat."

sau macar sa-mi indicati legea care reglementeaza statutul unui asemenea evaluator.

Alte discuții în legătură

Firma privata-asociat cercetat pentru delapidare. ciovica ciovica Infractiunea de delapidare poate fi comisa de unul dintre asociatii unei societati comrciale (firma privata).Dar de catre administratorul unei astfel de ... (vezi toată discuția)
Personal contractual vs. functionar (public) eduardvl eduardvl Buna ziua, Doresc, pe acesta cale, sa pun urmatoarea intrebare: [b]Personalul contractual dintr-o institutie a administratiei publice centrale, ... (vezi toată discuția)
Un maistru intr-o intreprindere de armament a statului e functionar public? andreyalex andreyalex daca tatal meu e maistru intr o intreprindere de armanent a statului e functionar public? (vezi toată discuția)