ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

livacana 
	    	Utilizator

livacana 
	    	Utilizator	    

livacana, utilizator
 livacana, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Mirnea Luiza	                   

As dori sa stiu ce posibilitati am, daca am avut pe cineva in chirie, care a plecat de 2 zile, mi-a trimis doar un mesaj, insa nu mi-a platit chiria in ... (vezi toată discuția)
	                    Mirnea Luiza	                   

As dori sa stiu ce posibilitati am, daca am avut pe cineva in chirie, care a plecat de 2 zile, mi-a trimis doar un mesaj, insa nu mi-a platit chiria in ... (vezi toată discuția)

URIAS	                   

Buna ziua,
Am incheiat un contract de inchiriere pentru un apartament. Contractul l-am inregistrat la fisc. Chiriasul mi-a platit chiria dar este restant la ... (vezi toată discuția)
	                    URIAS	                   

Buna ziua,
Am incheiat un contract de inchiriere pentru un apartament. Contractul l-am inregistrat la fisc. Chiriasul mi-a platit chiria dar este restant la ... (vezi toată discuția)

oana_ioana	                   

Buna ziua! Garsoniera mea este inchiriata si am facut contract la finante. Chiriasul nu si-a mai platit chiria de 4 luni si intretinerea de foarte multi timp. ... (vezi toată discuția)
	                    oana_ioana	                   

Buna ziua! Garsoniera mea este inchiriata si am facut contract la finante. Chiriasul nu si-a mai platit chiria de 4 luni si intretinerea de foarte multi timp. ... (vezi toată discuția)