avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... venit din contract de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

venit din contract de colaborare

Buna ziua! De la 15 septembrie voi preda limba engleza intr-o gradinita de stat pe baza unui contract de colaborare. Pentru a fi totul legal si pentru a aparea cu un venit lunar, ce trebuie sa fac/platesc si eu si gradinita respectiva? Si in cazul in care as avea nevoie de o adeverinta in care sa se mentioneze salariul gradinita e in masura sa o elibereze?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:26, 24 August 2011
Contractul de colaborare nu va confera statutul de salariat ... acest tip de contract este supus Codului Civil si se inregistreaza la Administratia Financiara prin depunerea unor declaratii fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract retroactiv whiteman whiteman Lucrez de aproape un an la o firma fara carte de munca sau contact. Am nevoie sa demonstrez intr-un fel sau altul ca in aceasta perioada am lucrat si nu am ... (vezi toată discuția)
Pfa - cursuri de limba engleza in gradinita Mihai_1975 Mihai_1975 Buna seara , Am infiintat un PFA cu profil : ,, sustinere cursuri de limba engleza\\". Urmeaza sa predau cursuri de limba engleza doua ore saptamanal la o ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare/prestari servicii cu un club sportiv apopescu77 apopescu77 Buna ziua, avem un club sportiv si ma intereseaza cum pot angaja un colaborator in cazul in care acesta se ocupa de instruirea copiilor. Ii pot face contract ... (vezi toată discuția)