avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... concediu odihna neefectuat
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

concediu odihna neefectuat

As dori sa stiu baza legala, privind acordarea concediului de odihna, pentru functionarii publici care intrerup raportul de serviciu, la cerere lor, pentru o perioada mai mica de un an.
De ex: un functionar public lucreaza primele 6 luni din an dupa care isi efectueaza integral Co- 25 zile lucratoare.Dupa efectuarea Co suspenda raportul de serviciu si revine in anu urmataor luna mai. Cate zile de Co are dreptul sa efectueze in anul revenirii la locul de munca?
Va Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 25 August 2011
~ Conținut șters la cerere ~
CO se acorda proportional cu perioada efectiv lucrata ... in speta, pentru anul anterior nu mai are de luat nicio zi de CO , iar pentru anul urmator va lua CO aferent perioadei lucrate din mai pana in decembrie....

Vedeti HG nr.250/1992 aplicabila sectorului bugetar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicit lamurire concediul de odihna mariaionescu mariaionescu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am lucrat din anul 2012 pana la data de 31.05.2016 intr-o institutie de stat ca functionar public, cu ... (vezi toată discuția)
Va rog, raspuns urgent - efectuare concediu de odihna! ancabad ancabad Buna seara, va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de concediul de odihna. Sunt angajata in cadrul unei primarii de comuna ca personal contractual ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna se calculeaza si la perioada in care te afli in maternitate? laurafekker laurafekker Info :Am o angajata(functionar public) care a revenit din CIC si spune ca la sotul ei la serviciul acestuia(sau asa a inteles el): In baza OUG 96/2003 ... (vezi toată discuția)