MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			~ final discuție ~
 mihai251979	                   

Buna seara! Sotul, sorei mele a inaintat cerere de divort.A primit 2 citatii acasa ,urmatoarea infatisare urmand sa aiba loc in data de 27.02.2012.Sora mea ... (vezi toată discuția)
	                    mihai251979	                   

Buna seara! Sotul, sorei mele a inaintat cerere de divort.A primit 2 citatii acasa ,urmatoarea infatisare urmand sa aiba loc in data de 27.02.2012.Sora mea ... (vezi toată discuția)

mariandumbrava	                   

avem un baiat de 2 anisori, a fost prinsa cu el de catre sora ei, tatal ei, bunica si cativa prieteni comuni, ea si el recunosc totul, si vrea sa facem ... (vezi toată discuția)
	                    mariandumbrava	                   

avem un baiat de 2 anisori, a fost prinsa cu el de catre sora ei, tatal ei, bunica si cativa prieteni comuni, ea si el recunosc totul, si vrea sa facem ... (vezi toată discuția)

flavya_flaviuta @yahoo.com	                   

pot deschide divort dac si eu si el suntem in strainatate'pote deschide altcineva din familie prin procura in tara divortul ?????????????????
 (vezi toată discuția)
	                    flavya_flaviuta @yahoo.com	                   

pot deschide divort dac si eu si el suntem in strainatate'pote deschide altcineva din familie prin procura in tara divortul ?????????????????
 (vezi toată discuția)