avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cautiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cautiune

avem un proces cu curtea de conturi .acum am ajuns la curtea de apel pentru a doua oara dar mi sa comunicat ca trebuie sa platesc 400lei cautiune .ce este asta si unde trebuie platita ca in adresa primita nu scie nimic?
Cel mai recent răspuns: maria_antoneta , utilizator 20:39, 25 August 2011
Care este obiectul cauzei ?
este vorba de o suma de 4500lei reprezentind suventie pe produs acordata unui producator dar normele si dosarul a fost aprobat de o comisie eu am pus CFP si am facut plata .Ma judec din 2008 cu curtea iar la recur la curtea de apel in prima faza am pierdut si am cerut din nou judecarea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cfp refuz de viza ContSters240394 ContSters240394 O primarie pierde definitiv si irevocabil sporul de dispozitiv(dupa sesizarea curtii de conturi si procese care in final au fost pierdute de primarie, in ... (vezi toată discuția)
Arhivare dosar ioanandrei ioanandrei O HOTARIRE JUDECATOREASCA data in APEL , in INSTANTA CURTEA DE APEL , hotarire care putea fi atacata cu RECURS , nu a fost comunicata ,iar dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)
Neplata taxei de timbru leonida leonida buna seara,sunt in proces cu o SC,am avut judecarea pe fond la tribunal unde respectiva SC a cerut sa plateasca taxa de timbru esalonat si i sa admis cererea ... (vezi toată discuția)