milicadamian a scris:
ma baiatule eu vad ca ca incurci usor lucrurile..una e conventia liber consimtita si aici ma refer la contractul d credit, alta e solidaritatea si indivizibilitatea obligatiilor si...alta e garantia adusa pentru executarea obligatiilor...
e adevarat ca in cazul ipotecii...execuatrea se face in limita evaluarii la constituiea ei..insa ma indoiesc ca la spetza de fata ..si in general la toate contracte e asa...
ia vezi..si vorbim...si te rog sa nu ma insulti, te poti amuza doar
:D
Ma baiatule, poate ii spui prietenului tau, mie mi te adresezi cu respect, pentru ca asa m-am adresat si eu tie.
Cel ce confunda grav lucrurile sunteti dvs, domnule.
Conventia liber consimtita, e un mare pleonasm. Daca ar fi viciat consimtamantul conventia ar fi nula, asadar inca o bila neagra.
Care e argumentul pentru care va indoiti? Cate contracte de credit si contracte de ipoteca ati vazut in viata dvs de va indoiti asa domnule avocat?
Ce legatura are indivizibilitatea obligatiei si solidaritatea cu un cu un garant ipotecar?
In legatura cu jignirea, eu m-am referit doar la opinia pe care ati exprimat-o, nicidecum la emitentul opiniei. Oricine poate gresi la un moment dat, asta nu inseamna nimic. Important e sa fii destept si sa iti recunosti greselile.
Astept cu interes sa imi spuneti cum poate un garant ipotecar sa fie urmarit pentru mai mult decat imobilul cu care a garantat.