avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Inregistrare ITM
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Inregistrare ITM

Buna ziua!Sunt o firma de contabilitate cu codul CAEN 6912.Pentru a ne inregistra la ITM ca prestator de servicii pentru transmitere revisal,pentru clientii nostri e nevoie sa ne completam codul CAEN la Registrul Comertului cu activitatea de resurse umane,si sa ne inregistram ca operator de date cu caracter personal.Mai e nevoie de ceva sau inca nu se stie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 26 August 2011
HG nr.500/2011 nu prevede ce cod CAEN trebuie sa aiba prestatorii de asemenea servicii .

Pct.10-11 din ANEXA - Procedura si actele pe care angajatorii sunt obligati sa le prezinte la inspectoratul teritorial de munca pentru obtinerea parolei, precum si procedura privind transmiterea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic- la Ordnul nr.1918/2011 prevad:

10. In vederea inregistrarii prestatorilor de servicii la inspectoratele teritoriale de munca, angajatorii au obligatia de a informa in scris inspectoratele teritoriale de munca despre incheierea contractului cu prestatorul cu care a contractat serviciul de completare si transmitere a registrului. Informarea inspectoratului teritorial de munca se va efectua in termen de 3 zile lucratoare de la data incheierii contractului de prestari de servicii.

11. Informarea la care s-a facut referire la pct. 10 va consta intr-o adresa intocmita de angajator, care va cuprinde: denumirea prestatorului de servicii; certificatul de inregistrare al prestatorului, eliberat de registrul comertului; dovada inregistrarii prestatorului ca operator de date cu caracter personal, conform prevederilor Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si data de la care s-a contractat serviciul de completare si transmitere a registrului.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal doineamariana doineamariana Buna ziua! Stie cineva cum se obtine dovada inregistrarii ca operator de date cu caracter personal? Aceasta dovada va fi necesara la itm pentru inregistrarea ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii valentinaanghel valentinaanghel Cum se poate inregistra un cabinet expert contabil la ITM in vederea completarii si transmiterii REVISAL? Multumesc! (vezi toată discuția)
Itm CCA_MVP CCA_MVP CE DOCUMENTE TREBUIESC CA SA MA INREGISTREZ CA PRESTATOR LA ITM PENTRU REVISAL (vezi toată discuția)