avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ITM

CE DOCUMENTE TREBUIESC CA SA MA INREGISTREZ CA PRESTATOR LA ITM PENTRU REVISAL
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 9 Februarie 2012
Anexa la Ordin nr. 1918/2011 pentru aprobarea procedurii si actelor pe care angajatorii sunt obligati sa le prezinte la inspectoratul teritorial de munca pentru obtinerea parolei, precum si a procedurii privind transmiterea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic

10. In vederea inregistrarii prestatorilor de servicii la inspectoratele teritoriale de munca, angajatorii au obligatia de a informa in scris inspectoratele teritoriale de munca despre incheierea contractului cu prestatorul cu care a contractat serviciul de completare si transmitere a registrului. Informarea inspectoratului teritorial de munca se va efectua in termen de 3 zile lucratoare de la data incheierii contractului de prestari de servicii.

11. Informarea la care s-a făcut referire la pct. 10 va consta într-o adresă întocmită de angajator, care va cuprinde: denumirea prestatorului de servicii, certificatul de înregistrare al prestatorului, eliberat de registrul comerţului, sau dovada înregistrării fiscale la organele competente, precum şi data de la care s-a contractat serviciul de completare şi transmitere a registrului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal doineamariana doineamariana Buna ziua! Stie cineva cum se obtine dovada inregistrarii ca operator de date cu caracter personal? Aceasta dovada va fi necesara la itm pentru inregistrarea ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii valentinaanghel valentinaanghel Cum se poate inregistra un cabinet expert contabil la ITM in vederea completarii si transmiterii REVISAL? Multumesc! (vezi toată discuția)
Inregistrare itm iudith2000 iudith2000 Buna ziua!Sunt o firma de contabilitate cu codul CAEN 6912.Pentru a ne inregistra la ITM ca prestator de servicii pentru transmitere revisal,pentru clientii ... (vezi toată discuția)