avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare imobil in coproprietate
Discuție deschisă în Executare silită

executare imobil in coproprietate

sotul meu a luat un credit fara garantii acum 3 ani nu am mai putut plati ,ratele crescand foarte mult am facut o sesizare la opc dar ei nu ne-au anuntat ca s-a micsorat rata iar noi am ramas fara servici si de vreo 1 an si cava nu am mai platit ratele,am fost dati la executori ne tot preseaza cu telefoanele am primit o hartie dar nu inteleg nimik din ea,intrebarea mea este"Poate firma executoare sa nea ia apartamentul care este al tatalui sotului meu,din care detine si el si fratii lui o parte"?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 19:54, 2 Septembrie 2011
Se poate vinde respectiva cota parte unei alte persoane in aceasta perioada de 15 zile?
Da, se poate vinde, daca ea e inscrisa in CF, iar executorul nu a inscris inca somatia de plata ce are ca efect indisponibilizarea acestui bun
Vezi ca daca ai primit comunicare de la Oficiul de Cadastru, inseamna ca deja procedura e deja foarte avansata. Asta inseamna ca a inscris somatia imobiliara in Cartea Funciara. Va urma evaluarea si primul termen de vanzare a bunului. Desi situatia e putin complicata daca imobilul este in proprietatea mai multor persoane. Aici depinde de genul de executor care executa. Unii fac abuzuri grosolane.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita in 15 zile. robertval robertval am facut un credit de consum (fara garantie ,fara girant..) acum 4 ani de zile. toate au fost bune si frumoase pana a inceput criza, motiv pentru care nu am ... (vezi toată discuția)
Executare silita rocorobert rocorobert Buna seara, as dori sa stiu cum se poate efectua o executare silita , in cazul in care imobilul se afla in coproprietate, este ipotecat de rang I in favoarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita dantudor dantudor Buna ziua, parintii mei au pus apartamentul gaj pt un credit imobiliar a fratelui meu el a intarziat cu 2 rate si banca a cedat contractul unei firme de ... (vezi toată discuția)