sotul meu a luat un credit fara garantii acum 3 ani nu am mai putut plati ,ratele crescand foarte mult am facut o sesizare la opc dar ei nu ne-au anuntat ca s-a micsorat rata iar noi am ramas fara servici si de vreo 1 an si cava nu am mai platit ratele,am fost dati la executori ne tot preseaza cu telefoanele am primit o hartie dar nu inteleg nimik din ea,intrebarea mea este"Poate firma executoare sa nea ia apartamentul care este al tatalui sotului meu,din care detine si el si fratii lui o parte"?
Vezi ca daca ai primit comunicare de la Oficiul de Cadastru, inseamna ca deja procedura e deja foarte avansata. Asta inseamna ca a inscris somatia imobiliara in Cartea Funciara. Va urma evaluarea si primul termen de vanzare a bunului. Desi situatia e putin complicata daca imobilul este in proprietatea mai multor persoane. Aici depinde de genul de executor care executa. Unii fac abuzuri grosolane.....
Executare silita
rocorobert
Buna seara, as dori sa stiu cum se poate efectua o executare silita , in cazul in care imobilul se afla in coproprietate, este ipotecat de rang I in favoarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita
dantudor
Buna ziua,
parintii mei au pus apartamentul gaj pt un credit imobiliar a fratelui meu
el a intarziat cu 2 rate si banca a cedat contractul unei firme de ... (vezi toată discuția)