avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Titlu cãlãtorie Italia-România pentru refacerea ...
Discuție deschisă în Traduceri

Titlu cãlãtorie Italia-România pentru refacerea buletinului. Procurã propietar imobil.

Buna ziua. Am buletinul expirat de aproape un an, si nu am nici pasaport, momentan stau in Italia si as vrea sa merg de sarbatori in Romania sa mi-l schimb. O sa iau de la ambasada romaniei din Italia o procura sa pot trece granita. Intrebarea mea este: Pot sa imi schimb buletinul sa am aceeasi adresa mergand cu contractul de casa (contractul nu este trecut pe numele meu ci al mamei) sau este nevoie sa aduc contractul aici in Italia si sa-mi faca procura pe casa fara ca mama sa fie nevoita sa mearga in Romania? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: zucca , utilizator 12:35, 28 August 2011
Multumesc pentru raspunsurile acordate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)
Acte expirate, persoane in italia veronicapipa veronicapipa Fiica mea are buletinul si pasaportul romanesti expirate.Se afla in italia (Roma).Are un buletin italian,dar acesta e valabil doar pe teritoriul italiei.Poate ... (vezi toată discuția)
Călătorie minor român cu carte de identitate italiană Antonia.n Nety Antonia.n Nety Buna seara! Am o fetiță de doi ani,nascuta în Italia! Aș dori să plec in Romania cu ea cat mai repede,adica în două săptămâni și am înțeles că am ... (vezi toată discuția)