avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum sa procedez?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum sa procedez?

Am mai multe probleme dintre care una o voi prezenta cu speranta ca cineva imi va da o solutie buna.
Sunt in divort de aproape un an. Cu ceva timp inante de a ne desparti, el a lasat la parintii mei niste mobila care era a lui dinainte de casatorie deoarece noi ne mutam in Bucuresti intr-o garsoniera si nu mai aveam nevoie de toata mobila.
Problema e ca de mai bine de un an casa parintilor mei e blocata de mobila lui, pe care el refuza sa o ia.
Ce modalitati exista sa-l fac sa si-o ia, sau ce se intampla daca i-o arunc? Ma poate reclama la politie sau sa ma dea in judecata?
Am inteles ca se poate cu ajutorul unui executor judecatoresc, dar nu stiu cum se procedeaza, in plus eu stau in Constanta, el in Bucuresti si nu imi permit sa alerg prin Bucuresti cautand executori.
Cum as putea sa rezolv aceasta problema?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters213050 , utilizator 15:16, 28 August 2011
Dv. puteti fi reprezentata in fata unnui executor judecatoresc de un mandatar ori de un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura restituire bunuri dodorel62 dodorel62 Eu m-am despartit de fosta sotie si eu stau la casa parintilor mei,iar ea locuieste la apartament. La casa unde stau eu in prezent cu actuala sotie exista ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunuri mobile danyelama danyelama In speranta ca am postat subiectul unde trebuia va adresez urmatoarea rugaminte. Pe scurt in noiembrie 2007 am incheiat un act de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Fostii proprietari nu vor sa mai elibereze apartamentul! darkone darkone Buna seara, Am o mareee problema, eu si sotul meu am cumparat un apartament in noiembrie 2009 cu banii cash, am stabilit in contract ca fostii proprietari sa ... (vezi toată discuția)