avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum se poate inchide o firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum se poate inchide o firma

Ma numesc Preda Radu si sunt asociat la o societate comerciala cu raspundere limitata; societatea a fost inviintata in urma cu 2 ani, nu a avut activitate , iar acum incercam sa o inchidem , cum se procedeaza???? care sunt costurile???? sau daca se inchide automat din moment ce nu a avut activitate ...pe o perioada indelungata....???
Va multumesc!

PS: Cum se procedeaza pentru cedarea sau vanzarea partilor sociale catre un alt asociat????
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 15:16, 28 August 2008
Cred ca ar trebui sa recititi ce scrie mai sus, ati negat un lucru pe care nu l-a sustinut nimeni si cu asta basta. :confused:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare societate comerciala roxana200512 roxana200512 Va rog sa-mi comunicati ce pasi trebuiesc urmati pentru desfiintarea unei societati comerciale cu urmatoarele date : doi asociati ( sot-sotie), fara bunuri ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl apeiron2 apeiron2 Daca vrea sa-mi raspunda cineva.Prin ce procedura bunurile unui srl se va trece in proprietatea unicului asociat in caz de dizolvare a srl-ului? (vezi toată discuția)
Dizolvare srl cu asociat unic december december Buna, sunt student al facultatii de drept din cadrul ubb cluj si am urmatoarea problema. Incerc sa ajut un prieten sa-si dizolve un SRL cu asociat unic ... (vezi toată discuția)