avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Conditii studii inscriere curs SSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Conditii studii inscriere curs SSM

Am absolvit COLEGIUL NATIONAL ,,OCTAV ONICESCU'' specializarea stiinte ale naturii , in anul 2000.Doresc sa urmez un curs in domeniul securitatii si sanatatii in munca cu o durata de cel putin 80 de ore, insa nu ma inscrie nimeni deoarece solicita studii tehnice, insa H.G.955/2010 spune clar,,a) studii in invatamantul liceal filiera teoretica in profil real sau filiera tehnologica in profil tehnic;". Ce inseamna ptr.dansii ,,filiera teoretica in profil real'' ?! Eu am gasit o echivalare :matematica-fizica, chimie, stiinte ale naturii.
Va rog ma puteti ajuta cu un raspuns !?
LILI CAZACU.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 16:37, 29 August 2011
[ link extern ]
vedeti aici daca apare profilul, eu nu pot deschide documentele
oricum, stiintele naturii fac parte din profilul real
as sugera sa-i solicitati furnizorului de program un punct de vedere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii - tehnician ssm apetra apetra tehnicianul ssm are studii liceu sanitar. este ok, luand prin asimilare, sau trebuie studii tehnice in mod special? (vezi toată discuția)
Lucrator desemnat sadrian sadrian Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarea situatie. Un absolvent de studii superioare - stiinte politice, care a obtinut Certificat de absolvire a cursurilor ... (vezi toată discuția)