Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Am o locatie in care depozitez combustibil de tip: motorina, benzina si uleiuri.Aceste produse sunt folosite doar in interes propriu, nu se comercializeaza, cantitatea existenta in "depozit" fiind mica.
La controlul efectuat de Garda Nationala de Mediu, s-a cerut obtinerea autorizatiei de mediu pentru depozit,
...ceea ce implica automat declararea depozitarilor ca ativitate secundara.
Mentionez ca activitatea principala a societatii este : Activitati de servicii anexe pentru transporturi terestre, cod CAEN rev.2 -5221, acolo, in sectiunea H, diviziunea 52, fiind trecute si depozitarile.Pe actualul cod caen,
Agentia de Protectie a mediului nu emite autorizatie de mediu pentru depozitare,
...si am fost intrebata de ce se doreste autorizarea depozitului, daca nu se comercializeaza.
Ceea ce as vrea sa stiu, daca se poate, este: ce capacitate de depozitare trebuie sa existe intr-o locatie pentru a putea fi denumita depozit de combustibil si a se impune obtinerea autorizatiei de mediu?
~ final discuție ~