Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

bellefille 
	    	Utilizator

bellefille 
	    	Utilizator	    

Marta Tot 
	    	Utilizator

Marta Tot 
	    	Utilizator	    

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Marta Tot	                   

Un Birou Executor Judecatoresc situat in sectorul 4 poate intocmi si elibera Proces verbal de punere in posesie in baza unei hot.def. si irev. pronuntata de ... (vezi toată discuția)
	                    Marta Tot	                   

Un Birou Executor Judecatoresc situat in sectorul 4 poate intocmi si elibera Proces verbal de punere in posesie in baza unei hot.def. si irev. pronuntata de ... (vezi toată discuția)

bcfbmv	                   

Buna ziua,
 Spuneti-mi va rog, pot sa fac un contract pentru executari silite cu un alt executor -din alta localitate chiar-  daca, cu cei pe care ii are ... (vezi toată discuția)
	                    bcfbmv	                   

Buna ziua,
 Spuneti-mi va rog, pot sa fac un contract pentru executari silite cu un alt executor -din alta localitate chiar-  daca, cu cei pe care ii are ... (vezi toată discuția)

Mircea Costache	                   

Buna seara!Am primit o înștiințare de executare silită venită de la un birou din București. Mentionez ca nici eu si nici debitoarea nu avem domiciliul ... (vezi toată discuția)
	                    Mircea Costache	                   

Buna seara!Am primit o înștiințare de executare silită venită de la un birou din București. Mentionez ca nici eu si nici debitoarea nu avem domiciliul ... (vezi toată discuția)