Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

buna seara, am depus cere de incetare activitate incepand cu data de azi 29.08. cu acordul partilor art 55, lit b, nu am primit raspuns in cursul zilei desii am avut o discutie telefonica cu angajatorul, maine sunt obligata sa ma prezint la servici? multumesc
~ final discuție ~
 cipanu	                   

in cazul incetarii unui contract al  unui  salariat prin art. 55 litera  b-acordul partilor- mai e nevoie de preaviz? (vezi toată discuția)
	                    cipanu	                   

in cazul incetarii unui contract al  unui  salariat prin art. 55 litera  b-acordul partilor- mai e nevoie de preaviz? (vezi toată discuția)

benga112	                   

Mai acum ceva timp am aflat ca nu mai sunt angajat. Ca am incetata activitatea conform art.55 lit.b ( acordul partilor ) Intreb ? puete  patronul sa faca acest ... (vezi toată discuția)
	                    benga112	                   

Mai acum ceva timp am aflat ca nu mai sunt angajat. Ca am incetata activitatea conform art.55 lit.b ( acordul partilor ) Intreb ? puete  patronul sa faca acest ... (vezi toată discuția)

mariamarineci	                   

Buna ziua,
In ce conditii poate inceta un cim conform art 55 lit b si in ce conditii poate incetat conform art 81 al 7?
Va multumesc! (vezi toată discuția)
	                    mariamarineci	                   

Buna ziua,
In ce conditii poate inceta un cim conform art 55 lit b si in ce conditii poate incetat conform art 81 al 7?
Va multumesc! (vezi toată discuția)