avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Buna ziua. Am descracat si eu ultima varianta de revisal, am preluat baza de date dar trebuie sa introduc salariile angajatilor existenti ca sa pot introduce un nou angajat. Intrebarea mea este , ce data trec eu la modificare, data de astazi sau cea de la care a fost modificat salariul respectiv 2009,2010?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 30 August 2011
Data prelucrarii, astazi.
Data la care produce efecte: se selecteaza din controlul de data calendaristica data la care se introduc datele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - data la care produce efecte anamariagroza anamariagroza 1. am completat datele unui salariat actual, angajat cu CIM la data 01.07.1976. imi apare casuta \"data la care produce efecte\" ce data trec? multumesc mult (vezi toată discuția)
Preluare revisal Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Voi prelua de la o persoana Revisalul pentru o societate. Va trebui sa instalez programul pe un alt calculator, la sediul angajatorului. ... (vezi toată discuția)
Revisal (2) GGP GGP Rubrica \"data la care produce efecte\" nu ramane cea pusa de mine,tot revine la data sistemului.Eu am pus data de la ultima modioficare legata de salariat si ... (vezi toată discuția)