avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce fac cand fosta sotie ma hartuieste cu telefoane?????
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce fac cand fosta sotie ma hartuieste cu telefoane?????

Buna ziua,

va deranjez deoarece fosta sotie ma suna la ore foarte inadecvate si vorbeste foarte urat cu actuala sotie, se considera foarte indreptatita sa ma deranjeze la ce ora vrea ea desi i-am explicat clar ca ii platesc pensia , copilul are voie sa ma sune ea in nici un caz., precizez ca copilul este mare are 10 ani.
Iar pe copil in indobitoceste ca nu are ce cauta la mine in programul de vizita de doua ori pe luna cum ca eu i-as face ceva, sunt divortat din nov anul trecut si eu mi-am vazut copilul doar cand e vorba de facut un cadou sau de cumparat ceva si atunci cateva ore asa pe fuga, deoarece o suna maicasa sa vina acasa, desi este in programul meu de vizita stabilit de instanta..
Eu mi-am refacut viata si vreau sa am liniste cu noua familie nu am nici o obligatie fata de ea , cum se poate actiona pe cale juridica deoarece ea este o fire foarte mahalagioaica n-ai ce sa vorbesti cu ea, nu stie decat sa injure si sa tipe.

VA MULTUMESC FRUMOS
Ultima modificare: Marți, 30 August 2011
ContSters113373, utilizator
Cel mai recent răspuns: lupul905 , utilizator 14:43, 1 Septembrie 2011
Variante:
1. Schimbati numarul.
2. Luati-va un telefon mai performant care permite filtrarea apelurilor.
3. Faceti o plangere la Politie si operatorul de telefonie mobila pentru a restrictiona accesul.
4. Referitor la programul de vizita in baza hotararii judecatoresti este delicata problema. Daca puteti dovedi ca nu se respecta hotararea judecatoreasca este pasibila de sanctiunile prevazute la art. 271 din Codul Penal.
Buna ziua! Intradevar hartuirea nu este inca pedepsita, iar elementele constitutive ale infractiunii de amenintare nu reies clar din ceea ce relatati dvs. Recomandarea colegei noastre de forum privind o plangere penala pentru infractiunea de amenintare este buna atunci cand o puteti sustine cu probe, martori, etc. Pastrati-o ca solutie ultima, si nu uitati ca exista si reversul, adica denuntul calomnios...
Va doresc sa treceti peste hop cu bine. Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire de catre fostul sot cafea1 cafea1 Buna. :( Va expun pe scurt povestea. Am divortat de fostul sot , copilul de 11 ani mi s-a incredintat mie - autoritatea parinteasca e exercitata exclusiv ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor ! atac2211 atac2211 Bunaziua. Sunt divortat si recasatorit, dar am o problema. Fosta sotie suna mereu la actualul domiciliu, adresand injurii si vb urate atat mie cat si actualei ... (vezi toată discuția)
Hartuire sau ce? thieringe thieringe Buna am o problema in legatura cu familia fostei mele probleme care .... in ianuarie am avut o problema cu ei ca mau suntat si mau ameintat ca eu nui las fata ... (vezi toată discuția)