avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contract de colaborare sau conventie civila
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contract de colaborare sau conventie civila

un medic de familie poate sa faca un contract de colaborare cu o asistenta medicala doar pentru centru de permanenta(cam 5-6 zile/luna).mentionez ca asistenta nu este angajata lui.centru de permanenta este serviciul de garda la un spital local si se desfasoara de la ora 15.00-08.00 de luni pana vineri si 08.00-08.00 sambata si duminica.daca este posibil contractul de colaborare ce implicatii fiscale are si pentru medic si pentru asistenta ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 15:27, 3 Septembrie 2011
Nu se poate.
Centrul de permanenta va plateste pe statul de salarii sau ii emiteti factura de pe CMI?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare sau conventie civila MARIAN76 MARIAN76 cabinetele medicale individuale si asistentele lor fac serviciu de garda in spitale centre de permanenta etc... pe factura catre casa de asigurari se trece ... (vezi toată discuția)
centrele de permanenta medicale ! obligatiile si drepturile asistentelor medicale asmedcor26 asmedcor26 Subiect: centrele de permanenta medicale ! obligatiile si drepturile asistentelor medicale o asistenta medicala angajata in cabinet medical cu program de 8 ... (vezi toată discuția)
Centrele de permanenta medicale ! obligatiile si drepturile asistentelor medicale asmedcor26 asmedcor26 o asistenta medicala angajata in cabinet medical cu program de 8 ore/zi are dreptul sa lucreze si in centrele de permanenta medicala? cate ore pe luna are ... (vezi toată discuția)