avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara in strainatate

Ma puteti ajuta va roga, sa imi spuneti cum sa procedez ca fetita mea sa dispuna de pensie alimentara din strainatate de la tatal sau?
Mentionez ca in prezent i se plateste o pensie de 100 lei aici in Romania si el lucreaza in Portugalia cu contract de munca.
Astept un raspuns daca ma poate ajuta cineva......




Cel mai recent răspuns: dory1985 , utilizator 14:49, 30 August 2011
Va trebui sa va adresati instantei de judecata in vederea stabilirii pensiei de intretinere raportat la veniturile pe care acesta le realizeaza in baza contractului din strainatate. Indicati instantei locul de munca al paratului si adresa angajatorului si solicitati ca instanta sa solicite adeverinta cu veniturile peultimele sase luni.
Multumesc....o zi faina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara claugeorgy claugeorgy am o fetita de 8 ani dintr-o casatorie anterioara la care tatal plateste o pensie de intretinere dupa venitul din tara mintind in instanta ca nu e angajat ,are ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara krisztinasocaciu krisztinasocaciu Buna seara. In legatura cu pensia alimentara am o nelamurire. Am divortat fara avocat .....pensia alimentara s-a hotarat 25% din veniturile realizate de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara anaiarina anaiarina buna ziua, am 3 copiii, tatal lor nu locuieste cu noi, iar banii care ni da lunar sunt foarte putini, varstele lor sunt un an jumate, 3 ani jumatate si 12 ani ... (vezi toată discuția)