Buna ziua.
Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs privind urmatoarea situatie. Un salariat este in concediu fara plata de 10 zile. In situatia data cim poate fi sau nu. CM spune :
Art. 54. [suspendarea prin acordul prilor]
Contractul individual de munc poate fi suspendat, prin acordul prilor, n cazul concediilor fr plat pentru studii sau pentru interese personale.
Intrebari:
1) suspendati cim;
2) daca suspendati cim, raportati si in revisal;
3) ati discutat cu cineva de la itm pe tema asta;
Multumesc frumos
Ca sa inregistrezi in Revisal suspendarea pentru concediu fara plata, trebuie emisa o decizie in aceast sens, adica decizie pentru suspendarea contractului de munca pentru perioada pentru care exista cerere de CFS.
Imi puteti explica care este diferenta dinte o perioada CFS, fara decizie de suspendare CIM si aceasi perioada CFS cu decizie suspendare CIM?
Eu nu am lucrat inca pe Revisalul nou. Am niste concedii fara plata/suspendari si trebuie sa ma lamuresc cum le voi face...am citit pe aici mai multe topicuri pe tema asta dar tot am intrebari:
1. Daca oricum trebuie sa introducem suspendarile, deduc ca e nevoie de decizie, sau se poate opera suspendarea in Revisal si pe baza cererii de concediu fara plata cu nr de inregistrare?
2. Trebuie sa fac decizie de suspendare, sa o bag in Revisal si apoi decizie de incetare a suspendarii si sa o bag din nou in Revisal, sau bag de la inceput intervalul (pe baza deciziei unde trec clar perioada si nu doar inceputul suspendarii) si contractul se va „reactiva” automat (daca programul recunoaste datele?) fara sa mai operez inca o data incetarea suspendarii?
Multumesc