PERESCU ANDREEA 
	    	Consilier juridic

PERESCU ANDREEA 
	    	Consilier juridic	    

ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

brucca 
	    	Utilizator

brucca 
	    	Utilizator	    

Burghe 
	    	Utilizator

Burghe 
	    	Utilizator	    

Am fost la notar cu mama mea care e martor ca ni s-au cerut bani pt inceperea dosarului de succesiune.
~ final discuție ~
 brucca	                   

In luna iunie 2011 am fost la un notar din Bucuresti ,sector 1 ,pt a face succesiune dupa urma tatalui meu pe cimitir si casa impreuna cu mama mea si specific ... (vezi toată discuția)
	                    brucca	                   

In luna iunie 2011 am fost la un notar din Bucuresti ,sector 1 ,pt a face succesiune dupa urma tatalui meu pe cimitir si casa impreuna cu mama mea si specific ... (vezi toată discuția)

razvan_smart	                   

Buna ziua!
Am urmatoarea problema. In ziua de vineri am fost intr-un local sa fac rezervare si am platit un avans de 150 Ron pentru consumatia ce urma a fi ... (vezi toată discuția)
	                    razvan_smart	                   

Buna ziua!
Am urmatoarea problema. In ziua de vineri am fost intr-un local sa fac rezervare si am platit un avans de 150 Ron pentru consumatia ce urma a fi ... (vezi toată discuția)

victor1971	                   

Buna ziua . Am si eu o intrebare va rog , poate ma lamureste cineva : Sotia mea a decedat acum 3 luni si vreau sa dezbat taxa succesiune . Am strans toate ... (vezi toată discuția)
	                    victor1971	                   

Buna ziua . Am si eu o intrebare va rog , poate ma lamureste cineva : Sotia mea a decedat acum 3 luni si vreau sa dezbat taxa succesiune . Am strans toate ... (vezi toată discuția)