avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... problema cu un abonament internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

problema cu un abonament internet

Buna ziua,
Am o problema cu un furnizor de internet si nu stiu cum sa o rezolv. Am facut in mai un contract pe doi ani pentru clicknet care a functionat doar in ziua respectiva. Este adevarat ca o saptamana nu am mai deschis internetul. Am contactat serviciile internet si mi-au spus ca am telefonul deranjat. Binenteles ca am vorbit in aceeasi zi la deranjamente si au spus ca in maxim 72 ore o sa vina cineva ca sa repare, lucru care nu s-a intamplat. La o alta saptamana am revenit cu un telefon si mi-au spus acelasi lucru. Pentru ca nu au venit nici de data asta, in luna iulie am facut o cerere de reziliere a contractului iar in 4 zile am fost contactata de o doamna pentru a discuta pe baza acestei cereri si mi-a comunicat faptul ca o sa vina o persoana pentru a face o constatare a defectiunii si urmeaza rezilierea contractului. Aceasta asteptare a durat pana pe data 21 august, timp in care am mai vorbit cu cei de la relatii de cateva ori, iar domnul care a venit nu a constatat nimic pentru ca: "noi nu constatam, nu am facut-o niciodata si nu stiu despre ce vorbiti. Am venit sa repar defectiunea", lucru pe care l-am lasat sa faca pentru ca altfel nu putea nici macar sa spuna sefului despre ce defectiune este vorba. Nu era nici-o defectiune, instalarea, tot de furnizor facuta, a fost facuta eronat!!!!!! Deci, nu au stiut sa instaleze telefonul si internetul. Vrea sa mentionez ca am platit toate facturile chiar daca nu am utilizat serviciile lor dar am contacta si un alt furnizor de internet cu care am incheiat un contract.
In urmatoarea zi, aceeasi doamna m-a contacta si mi-a spus ca nu poate sa rezilieze contractul decat cu taxa de reziliere in suma de 150 euro pe care trebuie sa o achit imediat datorita faptului ca imi merge internetul de 2 zile.

Este posibil asa ceva??? Adica, nu au instalat, nu am beneficiat, am platit abonamentul si tot eu sunt de vina?????

Ce as putea face in acest caz pentru a nu plati acea taxa de reziliere?

Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2011
alicris, utilizator

Alte discuții în legătură

Reziliere contract societate de telefonie mariutaspataru mariutaspataru Am si eu o problema cu rezilierea unui contract . Am avut un contract cu ei pe doi ani dupa care am prelungit contractul telefonic pe inca doi ani acasa nu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet constantin29 constantin29 Buna ziua,am incheiat un contract cu o firma de internet in august 2012 pe un an de zile,insa incepand cu noiembrie netul a mers din ce in ce mai prost .in ... (vezi toată discuția)
Provider internet care nu a respectat legea mariustz mariustz Salut, am si eu cateva intrebari. In urma cu cateva luni am facut un contract cu o firma de internet, dupa apelul telefonic au venit acasa sa-mi instaleze ... (vezi toată discuția)