Buna ziua,am incheiat un contract cu o firma de internet in august 2012 pe un an de zile,insa incepand cu noiembrie netul a mers din ce in ce mai prost .in decembrie a fost picat zile intregi,iar seara abia ma puteam conecta ,..acum in ianuarie la fel merge foarte slab...asa ca am renuntat la ei si am apelat la alt furnizor.Tinand cont ca nu imi expirase inca contractul cu ei pot sa il reziliez far plata unor daune?..nu am renuntat numai eu la firma lor ci foarte multi pentru ca s-au saturat ca sa nu mearga serviciul de internet!
Contractul trebuie respectat de ambele parti. Daca sunteti persoana fizica aveti si unele drepturi obligatorii impuse de lege.
Difunctionalitatile aparute trebuie sesizate la firma respectiva cu nr de inregistrare dat de ei. In timp util ( mentionat in contract ) ei trebuie sa remedieze defectul, sa rezolve problema.
Daca nu se intampla asta puteti solicita in scris o reziliere de contract pentru neindeplinirea obligatiilor contractuale.
Daca sesizarile au fost facute doar telefonic...nu aveti cu ce dovedi ca nu a functionat internetul. Sunt persoane care renunta la un furnizor doar pentru ca ua gasit ceva mai convenabil in alta parte.
Chiar daca v-ati gandit sa apelati la Protectia Consumatotului tot trebuie sa " veniti " cu ceva, o dovada ca le-ati sesizat deranjamentul.
In Contractul dumneavoastra pot fi si situatii de deranjamente care nu tin de firma furnizoare.
Si acest lucru se poate sa il fi invocat ei, dar tot in cazul in care sesizarea dumneavoastra ar fi fost facuta in scris, pe mail, on-line...oricum, dar sa puteti dovedi spusele.
Probleme romtelecom
Nicolay
Buna seara
Am si io o problema am contract pe 2 ani cu Romtelecom servicii internet si telefonie mai mult pt internet si nu puteam far telefon \"pacalaeala ... (vezi toată discuția)