avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Provider Internet care nu a respectat legea
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Provider Internet care nu a respectat legea

Salut, am si eu cateva intrebari.

In urma cu cateva luni am facut un contract cu o firma de internet, dupa apelul telefonic au venit acasa sa-mi instaleze serviciile spunandu-mi ca o sa ma coste 100 lei instalarea, zic bun merge, nu e asa mult.

Insa, in luna in care am primit factura, suma era dubla, si mi s-a spus la telefon ca au vorbit cu mine si am fost de acord, desi au zis cu totul altceva.

Am citit in contract si vad ca suma pentru instalare trebuia sa fie prezentata de echipa tehnica pe un deviz care trebuia semnat la instalare de mine si de ei, DEVIZ CARE NU MI S-A PREZENTAT.

Dupa cateva telefoane am vorbit cu managerul si a fost de acord ca sa rezilieze si sa vina sa-si ia aparatele fara sa platesc nimic.

Insa acum cateva zile am primit de la o firma de recuperari notificare ca trebuie sa platesc suma respectiva, am contactat firma de internet care dupa ce mi-au cerut codul de client nu mi-au mai raspuns.

Ce ar trebui sa fac? As putea sa-i dau in judecata pe motiv ca nu mi s-a prezentat devizul specificat in contract, si ca nu am semnat pe el?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:34, 25 Ianuarie 2016
Nu aveti de ce sa-i dati in judecata, cel mult sa ii reclamati la ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor makavelli makavelli In 13.11.2007 am incheiat un contract pe 3 ani cu marea companie de telefonie \"nationala\" in urma caruia am primit un calculator si aveam de achitat lunar ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta romtelecom iulichivu iulichivu Buna ziua am si eu o problema, la sfarsitul lui 2011 am facut un contract cu romtelecom pentru internet si tv, au venit mi-au adus telefon, router si au ... (vezi toată discuția)
Proces - factura telefonie fixa neachitata - ajutor!!!! matyz20 matyz20 :sorry:Buna seara/ziua!!! Am o mare problema cu firma de recuperari [EDITAT] pentru o datorie neachitata la [FURNIZOR]. Problema sta cam asa: In data de ... (vezi toată discuția)