Numãr unic dosar: 8493/180/2011
nregistrat n data de: 24.05.2011
Obiect dosar: anulare act revocare contract de vnzare -cumprare DJ DV 4295/180/2011
Materia juridicã: Civil
Stadiu procesual: Fond
Pri: TMPESCU ROMEO : Reclamant
TMPESCU CARMENICA : Reclamant
MICU OANA LUIZA : Prt
MICU MARIUS NICOLAE : Prt
RAFAILA RALUCA LAVINIA : Prt
CI DE ATAC:
Tip aciune Data declarare Cine declara
Pagina 1
TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Detalii
06/06/2011 Amn cauza
Solutie: Amn cauza la data de 20.06.2011 fa de lipsa de procedur cu prii Micu Marius Nicolae i Rafaiala Raluca pentru care nu s-au restituit dovezile de ndeplinire a procedurii de citare.
20/06/2011 ia act de retragere
Solutie: Ia act de renunarea la judecat. Cu recurs n 15 zile de la comunicare. Pronunat n edina public azi 20.06.2011.
Pagina 1
este vorba despre obiectul dosarului...reclamantul solicita instantei revocarea contractului de vanzare cumparare....insa a renuntat la judecata...ceea ce inseamna ca, contractul de vanzare cumparare ramane valabil.
Obiect dosar: anulare act revocare contract de vnzare -cumprare DJ DV 4295/180/2011
Eu cred ca, existand un act de revocare a unui contract de vanzare-cumparare, raclamantii (TR si TC) au solicitat anularea acestuia in instanta (a actului de revocare), iar mai apoi au renuntat la cererea lor. Adica, acel contract de vanzare-cumparare este revocat.
O zi placuta!
Nulitate act
dolores.11
Sunt in situatia in care, la primul termen am pierdut un proces pentru un act pe care justitia l-a considerat valabil. Intrucat stiu ca acest act nu este ... (vezi toată discuția)