Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

buna ziua,
sunt gravida in 22 saptamani si am instiintat societatea sub forma scrisa in legatura cu acest lucru. vreau sa stiu daca pot fi concediata in aceasta situatie.
astept un raspuns.
~ final discuție ~
 vgeorge	                   

Bună ziua. Lucrez la o societate comercială de vreo 2 ani. Am o întrebare: dacă rămân insărcinată și înștiițez patronul mă poate concedia? Dar ... (vezi toată discuția)
	                    vgeorge	                   

Bună ziua. Lucrez la o societate comercială de vreo 2 ani. Am o întrebare: dacă rămân insărcinată și înștiițez patronul mă poate concedia? Dar ... (vezi toată discuția)

cristian198	                   

buna  ziua ,sunt  insarcinata  in   11  saptamani ,la actualul loc de munca am anuntat sarcina .M-am simtit rau si au inceput problemele .Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
	                    cristian198	                   

buna  ziua ,sunt  insarcinata  in   11  saptamani ,la actualul loc de munca am anuntat sarcina .M-am simtit rau si au inceput problemele .Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)

Oanalaura1	                   

Buna seara, 
as dori sa stiu daca angajatorul meu, care a luat la cunostinta starea mea de graviditate ma poate concedia pe motiv de neperformanta sau ... (vezi toată discuția)
	                    Oanalaura1	                   

Buna seara, 
as dori sa stiu daca angajatorul meu, care a luat la cunostinta starea mea de graviditate ma poate concedia pe motiv de neperformanta sau ... (vezi toată discuția)