avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale afacere: transfer de bani, amanet, casa de schimb ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

afacere: transfer de bani, amanet, casa de schimb valutar - conditii

vreau sa deschid un centru de transfer de bani moneigram sau westen wnion intr o zona rurala, insa nu stiu de unde trebuie sa incep..Ma puteti indruma intr o directie?la fel si pentru un centru de amanet si schimb valutar.multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandra.dinica , utilizator 17:05, 9 Septembrie 2011
pentru amanet si schimb valutar iti trebuie o firma care face doar aceste operatiuni,capital social 200.000 euro,spatiu avizat de politie cu conditii de securitate si contract cu firma de paza,avizul BNR,
va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila panteamihai panteamihai Buna ziua, Sint nou pe site si nu stiu daca s-a mai raspuns lao astfel de intrebare asa ca daca problema a mai fost dezbatuta va rog sa ma scuzati. Am o ... (vezi toată discuția)
Capital social in valuta? C_CRISTINA C_CRISTINA La infiintarea unui S.A. (un IFN) care are ca obiect de activitate creditarea (conform autorizarii BNR), cu actionari romani, se poate depune capitalul social ... (vezi toată discuția)
Infiintare casa schimb valutar creatza_70 creatza_70 Buna ziua! Societatea la care lucrez are ca obiect principal de activitate transport feroviar - cod CAEN 4910. Cum in actul constitutiv avem si codul CAEN ... (vezi toată discuția)