avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Stiinte juridice / stiinte administrative
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Stiinte juridice / stiinte administrative

una dintre prietenele mele este absolventa a Fac. de Drept, specializarea stiinte administrative. de curand s-a inscris la un concurs si a fost respinsa pentru ca nu are studii superioare juridice. Este indreptatita sa depuna contestatie si daca da in ce temei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:48, 2 Septembrie 2011
Vedeti in Regulamentl de organizare al acelui concurs ce scrie cu privire la contestatii ... la ce concurs a fost respinsa? .... specializarea stiinte juridice nu este identica cu specializarea stiinte administrative, chiar daca in timpul facultatii anumite materii sunt identice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va supun atentiei urmatoarea speta: fratele meu a absolvit universitatea ... Oana1812 Oana1812 Va supun atentiei urmatoarea speta: Fratele meu a absolvit Universitatea de Stiinte Agronimice si Medicina Veterinara, -absolvent al Facultatii de Inginerie ... (vezi toată discuția)
Studii superioare necesare pentru contabili Cont Expert 4972 MBM Cont Expert 4972 MBM Buna ziua, Am o problema daca ma puteti ajuta cu un raspuns va rog mult..... Sunt angajata la o firma cu contract individual de munca in timp normal de 8 ore ... (vezi toată discuția)
Studiile necesare pentru ocuparea unui post de inspector antifraudã flori_minicards flori_minicards Am terminat anul acesta la zi la UPG Ploiesti Stiinte administrative specializarea administratie publica se considera ca am studii superioare superioare ... (vezi toată discuția)