avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau sa stiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau sa stiu

ma numesc mariana si vreau sa cumpar o casa ce trebuie sa fac si unde trebuie sa merg pentru a face actele si in cat timp le pot face ce acte si cat trebuie sa platesc pentru un act de vanzare cumprare multumesc mult!!!

Cel mai recent răspuns: Bossde_Boss , utilizator 06:30, 2 Septembrie 2011
Pentru incheierea unui contract de vanzare cumparare a unui imobil, trebuie in mod obligatoriu sa va deplasati la un birou notarial! Acolo veti primi toate informatiile necesare!
Dumneavoastra fiind cumparator trebuie sa mergeti la notar impreuna cu vanzatorul si sa faceti act de vanzare - cumparare , in conditiile impuse de notar si cu actele doveditoare pe care trebuie sa le aduca vanzatorul.
Tot la notar o saprimiti toate detaliile de care aveti nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent un sfat va rog georgepur georgepur cineva vrea sa imi vanda o garsoniera si are ca acte certificat de mostenitor pe garsoniera eu daca cumpar de la respectivul garsoniera si am contract de ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare caddya89 caddya89 Va rog sa imi dati cateva sugestii in legatura cu urmatoarele: Este vorba despre un imobil construit de bunicul meu in Ardeal in 1920. Copii bunicului au ... (vezi toată discuția)
procedura vanzare apartament marduc marduc Buna ziua ! Ma numesc Marius si as dori sa stiu tot ce trebuie sa fac pentru a vinde apartamentul proprietate personala ! Apartamentul l-am ... (vezi toată discuția)