avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare Camping
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare Camping

Buna,
As dori sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru infiintarea unui camping intr-o zona rurala , pe un teren aflat in posesia mea, in centrul satului.
Trebui sa precizez ca in comuna nu este inca apa curenta si canalizare.
De asemenea vreau sa stiu daca trebuie sa am acordul vecinilor pentru asta deoarece relatiile intre noi nu sunt prea grozave.

Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: borsh07 , utilizator 18:00, 7 Septembrie 2011
Puteti consulta urmatoarele adrese de net pentru a vedea ce presupune infiintarea din punct de vedere al construirii si autorizarii
[ link extern ]
[ link extern ]
Multumesc mult, dar pe siteurile sugerate de dvs. nu am vazut nimic legat de acordul vecinilor.
aveti nevoie de acordul vecinilor atat pentru sediul cat si pentru punctul de lucru incepand cu anul 2011 deoarece s au facut reclamatii la ORC ca nu sunt deacord deoarece se face mizerie, galagie, se ocupa locuri de parcare, etc.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
ovidiu7676, utilizator
Multumesc pt raspuns, si daca acestia nu isi dau acordul pot sa le cer sa motiveze acest lucru? pentru ca nnu sunt in relatii bune cu acestia.. si nu imi vor da acordul.
Nu ii puteti obliga sa va dea acordul si fara el pica afacerea pe acel amplasament.

Alte discuții în legătură

Functionare macelarie in apartament radumaier radumaier Ce acte sunt necesare la deschiderea unui punct de lucru cu profil macelarie intr-un apartament situat la parterul unui bloc de locuinte. (vezi toată discuția)
Masura 121 MariaAle MariaAle Oare m-ar putea ajuta cineva sa imi dea un sfat? Ce imi recomandati sa infiintez pentru a accesa masura 121? Mentionez ca locuiesc in mediul urban, insa detin ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru EDY.MILAN EDY.MILAN AM O FIRMA DE APARTAMENT :) VREAU SA DESCHID UN PUNCT DE LUCRU SA IMI POT DESFASURA ACTIVITATEA IN PACE .INTRE TIMP AM INCHIRIAT UN SPATIU ,CARE SUNT ... (vezi toată discuția)