avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare Revisal Nou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare Revisal Nou

Buna ziua, am si eu 2 nelamuriri cu privire la completarea noului Revisal daca stie cineva:
- dupa ce am importat salariatul si i-am introdus salariul, ce data trec la " Data consemnare" - " Data la care produce efecte", data din ziua in care completez in registru efectiv?
- iar daca am de facut o modificare de ex salariala cu data de 1 septembrie iar eu completez in Registru la data de 5 septembrie, ce data voi trece la " Data la care produce efecte"?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: SC DELTA EXPERT CONSULT SRL , Consultant resurse umane 14:13, 2 Septembrie 2011
1.Data consemnarii este data prelucrarii la import, cel putin asa am procedat eu.
2.La un act aditional de majorare salariala spre exemplu care il operati ulterior pe 05.09 dar el are efect de la 01.09, completati "Data la care produce efecte" 01.09.2011, daca rulati un raport pe salariatul respectiv aceasta "Data la care produce efecte" este luata in calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare prin detasare si noul revisal draganmariana draganmariana Incepand cu 01.09.2011, o sa preluam prin detasare de la o alta gradinita (privata fiind) o educatoare . Dar dorim tot cu data de 01.09 sa facem act aditional ... (vezi toată discuția)
Revisal modificat 16.08.2011 Irmuresan Irmuresan Imi spune si mie cineva, va rog, cum se genereaza fisierul xml in noua forma de revisal? (vezi toată discuția)
Spor la salariu divele divele Daca se acorda un spor la salariu, care nu este permanent, cum se trece in revisalul nou? (vezi toată discuția)