avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cesiune leasing
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cesiune leasing

Ffirma dizolvata pt. nedepunerea sit. ORC,cesiune contract leasing inaintea numirii lichidatorului la cererea anaf,firma leasing emite facturi pt. plata totala pt. cel care apreluat contractul, dupa numirea lichidatorului.Facturile sunt platite dar firma de leasing cere semnatura lichidatorului. Acesta nu vrea sa semneze. Leasingul ameninta cu rezilierea contractului si reevaluarea autoturismului. Ce e de facut ?
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 20:17, 2 Septembrie 2011
Cel care este in putinta s-a anulez contractul este lichidatorul, in procedura insolventiei, si daca nu vrea sa semneze nu da drept deocamdata firmei de leasing sa rezilieze contractul, valid intre parti pana ce lichidatorul cere si obtine anulare. Lipsa de calitatea procesuala activa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate interveni in actiunea inaintata de orc pentru radierea unei societati ? kem kem In situatia in care o societate are datorii si impotriva ei ORC depune la Tribunal o cerere pentru dispunerea radierii, creditorul are posibilitatea de a ... (vezi toată discuția)
Firma cu leasing vreau sa o lichidez m_nitu m_nitu Buna ziua! Am rugamintea sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: Am un leasing pe firma si nu mai pot plati ratele. Firma e suspendata iar eu am platit ratele ... (vezi toată discuția)
Numire lichidator bobeica 1976 bobeica 1976 Buna seara, As dori sa stiu daca in cazul in care tribunalul a dat o sentinta definitiva de dizolvare a unei societati pe data de 14 octombrie 2009 la din ... (vezi toată discuția)