Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 arvinte	                   

am 55 de ani si am lucrat 21 de ani gr.I si patru ani gr.II.inainte de anul 2001 ca mecanic locomotiva.
dupa legea 263/2011 ma incadrez la grupa de munca ... (vezi toată discuția)
	                    arvinte	                   

am 55 de ani si am lucrat 21 de ani gr.I si patru ani gr.II.inainte de anul 2001 ca mecanic locomotiva.
dupa legea 263/2011 ma incadrez la grupa de munca ... (vezi toată discuția)

Barbu Pavel	                   

Am fost mecanic locomotivă am ieșit la pensie în anul 13.05.2004 la 50 anii etate,la gr.1.24 de anii de muncă.Mai am încă 8 anii 5 luni și 7 zile în ... (vezi toată discuția)
	                    Barbu Pavel	                   

Am fost mecanic locomotivă am ieșit la pensie în anul 13.05.2004 la 50 anii etate,la gr.1.24 de anii de muncă.Mai am încă 8 anii 5 luni și 7 zile în ... (vezi toată discuția)

emiliaa	                   

Buna ziua,
Am un angajat cu timp partial de 2 ore/zi care beneficiaza de CM in perioada 10.04- 30.04.2010. Pe 20.04.2010 i-a fost emisa decizia asupra ... (vezi toată discuția)
	                    emiliaa	                   

Buna ziua,
Am un angajat cu timp partial de 2 ore/zi care beneficiaza de CM in perioada 10.04- 30.04.2010. Pe 20.04.2010 i-a fost emisa decizia asupra ... (vezi toată discuția)