avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Mesaje de raspuns redactate, care nu apar pe forum , ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Mesaje de raspuns redactate, care nu apar pe forum , desi ele apar ca fiind validate

Subiect: Comisie rogatorie
Exista posibilitatea audierii unui militar care a fost martor la o infractiune in timpul liber,de catre organele de cercetare penala speciala din Art.208 C.P.P sau trebuie audiat de parchetul civil.
Militarul in cauza efectuaza servici la cca. 700 de km de locul unde a fost martor.

Aplauda

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Imi cer scuze daca revin in topic nou cu aceasta sesizare , dar fac acest lucru , tocmai pentru a se remedia cat mai repede problema aparuta.
In mesajul pe care l-am reprodus in copy-paste , am incercat de doua ori sa raspund la intrebarea pusa de user si desi mesajul apare ca validat , el nu apare ca fiind editat , revenind chenarul dreptunghiului de redactare gol , ca si cum nu s-ar fi scris nimic.
De aceeasi situatie m-am lovit si acum 2-3 seri , dar nemaiaparand pana acum , am crezut ca situatia a fost remediata.
Imi cer scuze pentru repetarea sesizarii si pentru insitenta !
Multumesc anticipat !
r.gabi
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 10:43, 9 Septembrie 2011
Buna ziua,

Incercati sa accesati discutia din forum, nu din alerta pe care o primiti pe email si ar trebui sa fie totul in ordine. Luni o sa ne ocupam si de eroarea respectiva. Scuze pentru inconveniente.

Alin
Multumesc mult pentru solicitudine.
Nu era din alerta , ma aflam pe forum.
Atat de pe forum cat si din topicul penal rezultatul a fost acelasi
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
Radu Gabrian, Mediator
Din nefericire rezultatul a fost acelasi si astazi plus ca desi apas pe butonul respectiv , nu apar emoticoanele

Exemplific cu problema din aceasta seara si va rog sprijin :

Subiect: plingere impotriva inlocuirii raspunderii penale
Am un litigiu cu o persoana careia, in urma sesizarii penale, i s-a deschis dosar penal. Dosarul a fost solutionat cu SUP si inlocuita raspunderea penala cu sanctiune cu caracter administrativ. Prejudiciul nu a fost reparat.

Doresc sa fac plingere impotriva solutiei si sa solicit trimiterea in judecata. Argumentul legal invocat ar fi art.90 CP - Conditiile inlocuirii - al. c: "paguba pricinuita prin infractiune a fost integral reparata pina la pronuntarea hotaririi".

Intrebare: se poate face apel la art. 90 CP in conditiile in care in textul sau se vorbeste de "instanta", adica procurorul poate fi asimiliat unei instante?

ultima data editat de ion minca pe data de Marti, 6 Septembrie 2011, 22:53
Aplauda

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Multumesc mult pentru solicitudine,
r.gabi
nu am vazut aceasta sesizare si am postat si eu aceeasi problema pe care o am de cateva zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme ... Radu Gabrian Radu Gabrian Asa cum am mai sesizat se valideaza foarte greu mesajele trimise in aceasta noua formula. Cele mai multe dureaza minute pana pleaca catre forum. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)
Un procuror retrage masura asiguratorie , un alt procuror o mentine sammy44 sammy44 Fostul sot a detinut 2 firme de pe urma carora s-au inregistrat plangeri penale pt. infract. prev, de art.215 Cp si art, 84 din Legea 59/1934. La ambele firme ... (vezi toată discuția)