avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma romaneasca pe teritoriul UE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma romaneasca pe teritoriul UE

Buna ziua, dorim sa infiintam o microinreprindere in Romania, dar vrem sa facem comert ambulant si in Germania, la festivitati. Am inteles ca orice vom cumpara afara, poate intra in contabilitate aici. La festivaluri nu dai factura, ci trebuie sa folosesti casa de marcat...
Intrebarea mea este, cum ramane cu casa de marcat?

Eventual am colabora cu un consilier fiscal care are experienta in domeniu.
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 18:22, 4 Septembrie 2011
pentru comert ambulant aveti nevoie de salariati si aveti nevoie de formularul de la casa de pensii E101 in locul lui A1.Trebuie sa intrebati in Germania de ce autorizatii aveti nevoie ei au alte legi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular e101 garyde garyde daca sunt persoana fizica cum potsa scot formularul e101 imi trebuie sa imi pot face angajarea in germaniasi nu stiu cum sa procedez. (vezi toată discuția)
Delegare, detasare sau alta varianta pt munca in strainatate? lavi66 lavi66 Sunt reprezentantul unei firme de recrutare, plasare forta de munca (acreditata si pt strainatate). Am primit o solicitare pentru a trimite 2 muncitori sa ... (vezi toată discuția)
Formularul a 1 (fostul e101) ancapopescu ancapopescu Buna ziua, Va rog sa imi acordati cateva momente din timpul dvs,in sensul de a-mi raspunde la urmatoarea intrebare,daca se poate :Firma de care apartin are ... (vezi toată discuția)