avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale expirare mandat administrator si expirare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

expirare mandat administrator si expirare sediu social

Va rog cine poate sa ma ajute si pe mine si sa imi spuna ce acte trebuie sa fac, mentionez ca mi-a expirat mandatul de administrator si sediu social al firmei. Ce acte trebuie sa fac pentru aceste modificari la ONRC. La sediu exista un contract de inchiriere inregistrat la administratia financiara.
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 22:39, 3 Septembrie 2011
acte aditionale!
reinnoierea mandatului de administrator si prelungirea contractului de...inchiriere,,,comodat sau ce aveti pentru sediu
mai trebuie sa merg si la adm. financiara?
tot nu am inteles ce trebuie sa fac? explicati-mi in mod concret
hoatarare aga, act constitutiv actualizat , acord vecinii, extras CF nu mai vechi de 30 de zile, contactati un jurist si il angajati part time sau un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire sediu social si mandat adm just.rain just.rain Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie: atat sediul social cat si mandatul administratorului la un srl au expirat in urma cu un an. Intrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)
Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala - schimbare punct de lucru -reinnoire contract inchiriere scarlatcorina scarlatcorina Buna ziua, Am rugamintea daca ma puteti ajuta la urmatoarea problema legat de sediul social: La sediul pe care il avem in prezent am avut contract de ... (vezi toată discuția)